O nama

O nama

Ustanova za obrazovanje djece i odraslih ÔÇ×KatedraÔÇť

Zašto ustanova?

Jer od 2009. godine radimo prema programu koje je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.

┼áto to zna─Źi za odrasle polaznike?

Mogu─Źnost upisa u radnu knji┼żicu i profesionalan odnos prema radu.

U─Źenje engleskog, njema─Źkog, talijanskog, ┼ípanjolskog, ruskog i francuskog u ugodnim osavremljenim prostorima stare romani─Źke pala─Źe. Maturanti se kod nas mogu dodatno pripremati za ispite dr┼żavne mature.

Upravo zbog toga na┼í je nastavni plan i program prilago─Ĺen svim uzrastima polaznika i utemeljen je na najsuvremenijim svjetskim metodama koje uklju─Źuju multimedijalne sadr┼żaje i izvorne govornike.
Rad u manjim skupinama do najvi┼íe 12 polaznika osigurava gotovo individualni pristup polaznicima ┼íto im omogu─Źava br┼że usvajanje jezika.

Nakon svake ┼íkolske godine organiziramo studijska putovanja kako bi polaznici imali prilike primjeniti nau─Źeno.
Bo┼żi─çne priredbe u kojima sudjeluju svi polaznici mla─Ĺe ┼íkolske dobi dio su na┼íeg plana i programa. Svake godine u rujnu, obilje┼żavamo Europski dan jezika.

Gdje smo?

Trogir

┼ákola smo stranih jezika koja je smje┼ítena je u maloj pala─Źi ─ćipiko u Trogiru, na adresi Gradska 35, ─Źije renesansno pro─Źelje gleda na glavni gradski trg i na katedralu sv Lovre. Unutra┼ínjost pala─Źe krase romani─Źki i renesansni detalji koji pokazuju bogatu pro┼ílost pala─Źe i grada Trogira.

Split

Nalazimo se na Ravnim Njivama ispod O┼á Brda pored Peugeot Centra, na adresi Hercegova─Źka 76.

U na┼íim prostorijama mo┼żete u─Źiti engleski, talijanski, njema─Źki, francuski, ┼ípanjolski i ruski. Zainteresiranima organiziramo u─Źenje i ostalih jezika poput kineskog, ma─Ĺarskog, ─Źe┼íkog ili nekog drugog jezika. I oni koji ┼żele nau─Źiti hrvatski jezik mogu ga nau─Źiti u Katedri. Nastava se odvija u multimedijalnim u─Źionicama pod vodstvom stru─Źnog tima iskusnih profesora.

Kaštela

Nalazimo se na staroj ka┼ítelanskoj cesti, ispod maslinika O┼á ÔÇ×Filip LukasÔÇť, dr F. Tu─Ĺmana 697, Ka┼ítel Stari.

Škola stranih jezika KATEDRA