Verificirani tečajevi za odrasle

Verificirani tečajevi za odrasle

U školi stranih jezika Katedra možete naučiti ili usavršiti opći ili poslovni engleski, talijanski, njemački, francuski, španjolski, ruski i hrvatski jezik.

Katedra-Ustanova za obrazovanje djece i odraslih od 2009. godine izvodi verificirane programe za obrazovanje odraslih s pravom upisa u radnu knjižicu koja se od ulaska u EU vodi elektronskim putem.
Programi su u skladu s Zakonom o obrazovanju odraslih, a prema odobrenju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH.
Za odabir vrste tečaja (opći ili poslovni) te broj semestara koji su vam dovoljni da biste dosegli željenu razinu znanja posavjetujte se s našim profesorima za vrijeme upisnog roka u prostorijama škole ili nas nazovite na telefon.

Savjetujemo vam da pogledate Zajednički Europski referentni okvir za jezike(CEFR) koji se nalazi s vaše desne strane pod EU jezična mapa u kojoj se nalazi opis onih vještina koje biste trebali usvojiti nakon završetka odabranog stupnja.

Naš stručni tim sastoji se od profesora mentora i magistara s diplomom Filozofskog Fakulteta koji svojim velikim iskustvom u nastavi kroz mentorski program pomažu mlađim kolegama i usmjeravaju ih u profesionalnom usavršavanju.

Svojim dugogodišnjim iskustvom u pouci stranih jezika, znanjem akumuliranim tijekom godina te prilagodljivim pristupom polaznicima, znatno pridonose kvaliteti nastavnog procesa.

Škola stranih jezika KATEDRA